Onze filosofie

Magna Legal vindt dat betrouwbaarheid, transparantie en een persoonlijke aanpak boven alles gaat. Vooral dit laatste onderscheidt ons van de rest. Zo werken wij niet met een standaard aanpak maar passen wij ons aan uw bedrijf en uw wensen aan. U krijgt een persoonlijke jurist toegewezen die 24/7 voor u klaar staat, die uw dossier en uw bedrijf door en door kent en weet wat uw onderneming belangrijk vindt. Dit zorgt er dan ook voor dat u op eenvoudige wijze een juridisch vraagstuk bij ons kunt neerleggen en u geen tussenstations hoeft te passeren voordat u uw antwoord bij ons krijgt.

In tegenstelling tot andere juridische dienstverleners zijn wij van mening dat juridisch advies bereikbaar en betaalbaar moet zijn voor het hele MKB. Zo geloven wij niet dat een duur kantoorpand onze juridische begeleiding zal verbeteren maar alleen maar meer kosten met zich mee zal brengen, die u zult merken in het uurtarief. Doordat Magna Legal weinig overheadkosten kent, kunnen wij onze dienstverlening voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Dit voordeel wordt dan ook geheel aan u als cliënt doorgerekend. Vanzelfsprekend krijgt u bij ons altijd een gratis intakegesprek zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken en u zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Hiernaast geloven wij in gemak. Als ondernemer heeft u het al druk genoeg en ook hier houdt Magna Legal rekening mee. In tegenstelling tot de concurrentie bepaalt ú wanneer het u schikt. Zo hebben wij geen werktijden van negen tot vijf maar staan wij dag en nacht voor u klaar, aangezien uw bedrijf ook na kantooruren doorgaat. 

U zult dan ook merken dat in elk aspect met onze samenwerking u onze kernwaarden kunt terugvindenOver Magna Legal

Magna Legal is een juridische dienstverlener specifiek gericht op de ondernemer die veel waarde hecht aan betrouwbaarheid, transparantie en persoonlijke aandacht. Gespecialiseerde ondernemingsrecht juristen helpen u op elk vlak van het ondernemersschap. Zo zorgt Magna Legal voor een complete bedrijfsoprichting, juridisch advies en het omzetten naar een LLP . Magna Legal neemt hierbij de grootste taken uit uw handen zodat u zich kunt richten op waar u het beste in bent: ondernemen.

Onze specialisatie richt zich voornamelijk op (internationaal) ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en algemene praktijk MKB. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de Engelse rechtsvorm ‘the Limited Liability Partnership’, welke zeer geschikt is voor beroepsbeoefenaars. Op deze manier kunnen wij een breed scala aanbieden aan juridische bijstand.

Wij zijn gevestigd in Zuid-Limburg maar zijn werkzaam in geheel Zuid-Nederland. Wij hanteren geen werktijden van negen tot vijf maar staan wij dag en nacht voor u klaar. Door onze persoonlijke benadering betekent dit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over reistijd, aangezien wij naar u toekomen wanneer het u uitkomt. Bevindt u zich bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland, dan bieden wij ook de mogelijkheid aan tot een skype gesprek. 

Door een persoonlijke stempel op ons werk achter te laten, streven wij naar niet alleen een oplossing maar  naar een complete beleving.  24/7 bereikbaar

Persoonlijk

Concurrerende tarieven


De gezichten achter Magna Legal 

Magna Legal wordt vertegenwoordigd door mr. G. Nysten en mr. J. van Mulken. Beide zijn gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en Verbintenissenrecht. Met een grote kennis op verscheidene rechtsgebieden vullen zij elkaar goed aan waardoor de clientèle altijd van een breed en gedegen juridisch advies voorzien wordt. 


 

mr. G. Nysten


g.nysten@magnalegal.nl

Tel: 0653257013mr. J. van Mulken


j.vanmulken@magnalegal.nl

Tel: 0644209995