Magna Legal hecht veel waarde aan betrouwbaarheid, transparantie en persoonlijke aandacht, daarom kiezen wij ervoor om alleen maar samen te werken met bedrijven die hoogwaardige services leveren. Montana Company B.V. is hier een uitstekend voorbeeld van.

Montana Company B.V. is  totaalontzorger op het gebied van personeelsmanagement en staat hiermee de ondernemer bij in alle facetten van het arbeidsproces. Montana Company heeft meerdere vestigingen in het land en is daarmee een zeer toegankelijke en bereikbare partner voor HR-oplossingen. U kunt door hen zowel het formele werkgeverschap als het gehele HR-management laten verzorgen.

Magna Legal LLP & Montana Company waren te gast bij Ondernemend Nederland op RTL7

Door de samenwerking met Montana Company gaat de service van Magna Legal verder dan alleen juridische dienstverlening en onderscheiden wij ons van andere juridische dienstverleners. Dankzij deze samenwerking kunt u zowel gebruik maken van de HR-oplossingen van Montana Company, als juridisch advies van Magna Legal. Door gebruik te maken van de diensten kunt u in aanmerking komen voor speciale services en kortingen wanneer u zowel klant bent van Montana Company als Magna Legal.