24/7 bereikbaar

Persoonlijk

Concurrerende tarieven

Juridisch Advies

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, kunt u te maken krijgen met allerlei juridische vraagstukken. Magna Legal is hierbij dé  juridische dienstverlener en is er voor iedere ondernemer die veel waarde hecht aan betrouwbaarheid, transparantie, persoonlijkheid en tegelijkertijd een concurrerend tarief.  Wij zijn gespecialiseerd in (internationaal) ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en algemene praktijk MKB. Of u algemene voorwaarden wil laten opstellen of een juridisch conflict heeft met een werknemer of verhuurder: Magna Legal kan u in alle situaties bijstaan.

Magna Legal kenmerkt zich door haar persoonlijke aandacht; ook bij juridisch advies kunt u dit van ons verwachten. U krijgt een persoonlijke jurist die 24/7 voor u klaar staat, die uw dossier en uw bedrijf door en door kent en weet wat uw onderneming belangrijk vindt.

Naast een persoonlijke aanpak vind Magna Legal het belangrijk dat service boven kosten gaan. Zo hebben wij geen duur kantoorpand  zoals onze concurrenten en hoeven wij dus geen extra hoge overheadskosten door te rekenen in ons uurtarief.  Vanzelfsprekend krijgt u bij ons altijd een gratis intakegesprek zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken en u zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Wanneer u kiest voor een abonnement krijgt u kosteloos advies en antwoord op eenvoudige juridische vraagstukken en een fikse korting op ons uurtarief.

Hiernaast geloven wij in gemak. Als ondernemer heeft u het al druk genoeg en ook hier houd Magna Legal rekening mee. In tegenstelling tot de concurrentie bepaalt ú wanneer het u schikt. Zo hebben wij geen werktijden van negen tot vijf, maar staan wij dag en nacht voor u klaar, aangezien uw bedrijf ook na kantooruren doorgaat.  Wij besparen u ook onnodige reistijd aangzien Magna Legal naar u toe komt waar het u schikt.  Bevindt u zich bijvoorbeeld tijdelijk in het buitenland,  dan bieden wij ook de mogelijkheid aan tot een skypegesprek.   

Prijzen zijn exclusief btw


"Door een persoonlijke stempel op ons werk achter te laten, streven wij naar niet alleen een oplossing maar naar een complete beleving."