Begeleiding bedrijfsplan

Grafische huisstijl

Juridische begeleiding


Een eigen bedrijf starten

De mogelijkheden om succesvol te starten met uw onderneming zijn in geen jaren zo optimaal geweest als nu; de crisis ligt achter ons en velen zien dit als dé kans om te beginnen met een bedrijf. Vanzelfsprekend komen hier ook vragen om de hoek kijken. Magna Legal staat voor u klaar om u hier antwoord op te geven en u te helpen bij grote en belangrijke vraagstukken

Als gespecialiseerde ondernemingsrecht juristen hebben wij een sterke en duidelijke visie over hoe u uw doelen kunt stellen én bereiken. Daarbij nemen wij de volledige zorg op ons; van het ondernemingsplan tot aan juridische begeleiding en uw volledige, gepersonaliseerde huisstijl. Een goed doordacht en waterdicht ondernemingsplan vergroot immers de kans op financiering bij banken en andere kredietverstrekkers. Magna Legal staat voor betrouwbaarheid, degelijkheid en persoonlijkheid. Vooral dit laatste onderscheidt ons van de rest. Zo werken wij niet met standaard statuten en bedrijfsplannen maar richten we ons volledig op u, want zoals u weet is uw onderneming uniek.

Natuurlijk zijn tarieven ook een belangrijk punt voor de startende ondernemer en ook hier staan wij voorop; wij werken niet op basis van een uurtarief bij uw bedrijfsoprichting, maar u betaalt een vaste prijs. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan, in tegenstelling tot concurrerende bedrijven.

Magna Legal helpt u bij het verwezenlijken van uw bedrijf en neemt verschillende zaken uit handen zodat u zich kunt richten op waar u het beste in bent: ondernemen. 

Alles onder een dak; Ondernemingsplan, vof contract, statuten BV en huisstijl

Magna Legal richt zich op de drie belangrijkste pijlers bij het opstarten van een eigen bedrijf: het maken en begeleiden van het ondernemingsplan, het maken van waterdichte statuten en contracten, en het ontwikkelen van een eigen bedrijfsimago door middel van een huisstijl.

We starten met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Dit gebeurt bij u thuis of op uw kantoor. Hierdoor zijn onze tarieven voordeliger dan bij dure advocatenpraktijken omdat wij geen opzichtige kantoorpanden bezitten en daardoor prijzige overheadkosten zouden moeten doorrekenen.

Nadat we uw wensen en ideeën hebben besproken, richten we ons op het schrijven en begeleiden van uw bedrijfsplan. Enkele zaken zullen aan de orde komen, denk hierbij aan: 


* Het bespreken van uw doelen en visies

* Uw product

* Uw doelgroep

* Uw markt

* Opstellen van marketing strategie

* Uw concurrentie

* Financieel plan

* Winstprognoses

* Personeel

* Verscheidene rechtsvormen


Vervolgens buigen we ons over de juridische aspecten van uw onderneming. We maken naar aanleiding van uw ondernemingsplan een speciaal op maat gemaakt v.o.f.-contract of speciaal op maat gemaakte statuten. Ook hier loopt Magna Legal weer voorop; we zien bedrijven en notarissen die standaard statuten aanbieden die helaas niet persoonlijk gericht zijn op uw onderneming, waardoor vaak belangrijke zaken als ziekteregeling en geschillenregeling achterwege worden gelaten. Wij maken deze op maat; specifiek gericht op basis van úw bedrijfsplan. Daardoor weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hiernaast geven wij u ook nog uitleg over het verloop naar de Kamer van Koophandel of notaris.


Uw persoonlijke huisstijl en bedrijfslogo

Tevens zijn wij de enige op de markt die ook uw bedrijfsimago onder handen neemt, dit kan een bedrijf breken of juist laten uitkomen tot zijn volle potentieel. U krijgt een intake gesprek waarbij vanuit het bedrijfsplan wordt gekeken naar de rol van uw bedrijf en op welke manier u dit kunt uitstralen. Een volledige kleuranalyse en imagocounseling behoren tot onze aanpak waarna onze grafisch ontwerper aan de slag gaat om uw wensen over te brengen naar het papier. Wij werken niet zoals andere grafisch ontwerpers met standaard ontwerpen waaruit u kunt kiezen, maar ontwerpen speciaal voor u; geen beperkte presentatierondes maar doorgaan tot het voor u volledig klopt en aansluit op uw visie. Doordat Magna Legal de huisstijl aanbiedt, bent u er ook verzekerd van dat alles voorzien is van de juiste juridische informatie, iets wat bij andere grafische ontwerpers vaak zal ontbreken. U kunt alleen een bedrijfslogo laten ontwerpen, maar u heeft ook de keuze voor een complete huisstijl. Denk hierbij aan:


* Visitekaartjes

* Briefpapier

* Enveloppen

* Facturen

* Een volledige website

* Gepersonaliseerde geschenkartikelenNaast dit alles kunt u ook nog genieten op korting bij abonnement van Magna Legal. Wilt u na uw bedrijfsoprichting ook zeker zijn van juridische bijstand bij eventuele problemen, procedures of rechtszaken , dan kunt u tegen een gereduceerd bedrag juridische hulp verwachten. U krijgt dan uw eigen persoonlijke jurist die 24/7 te bereiken is..  

Lees meerTarieven Bedrijfsoprichting

Na het intakegesprek kunt u een keuze maken uit het onderstaande assortiment. Tijdens het intakegesprek zullen wij u adviseren over welke rechtsvorm het beste bij uw onderneming past. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.


VOF-Bedrijfsoprichting

                


BV-Bedrijfsoprichting
Eenmanszaak-Bedrijfsoprichting