Arbeidsrecht


Vaststellingsovereenkomst

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ofwel beëindigingsvoorstel gekregen van uw werkgever? Laat deze dan nakijken door een van onze gespecialiseerde arbeidsrecht juristen voor een vaste prijs, zodat u zeker bent van voldoende ontslagvergoeding en zeker bent van een WW-uitkering van het UWV. 


  • Gratis nakijken vaststellingsovereenkomst 
  • Advies binnen 1 werkdag


Bij Magna Legal LLP kunt u snel terecht en krijgt u zeer snel deskundig advies omtrent de vaststellingsovereenkomst. U krijgt binnen 1 werkdag te horen of het verstandig is hiermee wel of niet akkoord te gaan. U hoeft alleen het onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat u binnen 1 werkdag uitsluitsel van ons krijgt. Waarom laten nakijken door een jurist?

Wanneer u een beëindigingsvoorstel van uw werkgever is het van groot belang dat ze op een juiste wijze is opgesteld. Er hangen namelijk grote financiële belangen af van een vaststellingsovereenkomst af. Belangrijke vragen die beantwoord moeten worden zijn:

  • Heeft u recht op WW met deze vaststellingsovereenkomst?
  • Krijgt u voldoende ontslagvergoeding/transitievergoeding mee?
  • Blijft een concurrentiebeding, relatiebeding of nevenactiviteitenbeding van kracht na ondertekening van het voorstel?
  • Is er een regeling mogelijk voor het vinden van een nieuwe baan?
  • Krijgt u een studie vergoedt om zo uw baankansen te vergroten?


Al deze vragen en nog meer zijn voor u van belang om te bepalen of de vaststellingsovereenkomst voldoende is voor u als werknemer. U heeft namelijk alleen recht op WW als het voorstel van uw werkgever voldoet aan bepaalde eisen, die het UWV stelt voor het krijgen van een uitkering.


Juridisch advies arbeidsconflict

Als u een werkgever of werknemer bent, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u te maken krijgt met een arbeidsconflict. Magna Legal LLP staat op dat moment voor u klaar om u te adviseren en u bij te staan. 

Wanneer u zo snel mogelijk advies nodig heeft over uw arbeidsconflict kunt u direct contact met ons op nemen en geven wij u direct advies over hoe u op dit moment het beste kunt handelen. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met u maken voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het gesprek kunnen wij u adviseren over uw mogelijkheden en verplichtingen en kunnen wij u adviseren over het verdere verloop. 

Een van de juristen van Magna Legal LLP komt naar u toe, zodat u geen reistijd heeft. Magna Legal kan zowel werknemer als werkgever bijstaan. Voor werkgevers rekenen wij het onderstaande tarieven en voor werknemers rekenen wij een uurtarief van 80,-. Afhankelijk van de zaak kunnen wij ook een vaste prijsafspraak maken, zodat u van te voren weet wat de kosten zijn.

Het intakegesprek en de vervolggesprekken kunnen bij Magna Legal LLP vanzelfsprekend ook plaatsvinden buiten kantoortijden, zoals 's avonds en in het weekend. Zo kunt u overdag blijven voldoen aan uw andere verplichtingen.