Magna Legal helpt u op elk vlak van het ondernemingsschap. Zo zorgen wij voor een complete bedrijfsoprichting, juridisch advies en het eventueel het omzetten van een BV naar een LLP. Hieronder vind u meer informatie over de verschillende gebieden waarmee Magna Legal u van dienst kan zijn


                             


Bedrijfsoprichting

De mogelijkheden om succesvol te starten met uw onderneming zijn in geen jaren zo optimaal geweest als nu; de crisis ligt achter ons en velen zien dit als dé kans om te beginnen met hun bedrijf. Vanzelfsprekend komen hierbij ook vragen om de hoek kijken. Magna Legal staat klaar om u op al deze vragen antwoord te geven en u te helpen bij grote en belangrijke vraagstukken.

Als gespecialiseerde ondernemingsrecht juristen hebben wij een sterke en duidelijke visie over hoe u uw doelen kunt stellen én bereiken. Daarbij nemen wij de volledige zorg op ons van het ondernemingsplan tot aan juridische begeleiding, van boekhouding tot aan uw volledige gepersonaliseerde huisstijl. 

Magna Legal helpt u bij het verwezenlijken van uw eigen bedrijf en neemt verschillende zaken uit handen zodat u zich kunt richten op waar u het beste in bent: ondernemen. 

Lees meer Juridisch advies

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, kunt u te maken krijgen met allerlei juridische vraagstukken. Magna Legal is hierbij dé  juridische dienstverlener en is er voor iedere ondernemer die veel waarde hecht aan betrouwbaarheid, transparantie, persoonlijkheid en tegelijkertijd een concurrerend tarief.  Wij zijn gespecialiseerd in (internationaal) ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en algemene praktijk MKB. Of u nu algemene voorwaarden wil laten opstellen of een juridisch conflict heeft met een werknemer of verhuurder: Magna Legal kan u in alle situaties bijstaan. 

Lees meer

KLimited Liability Partnership

Magna Legal is gespecialiseerd in de Limited Liability Partnership. Deze rechtsvorm is bijzonder aantrekkelijk voor beroepsbeoefenaars zoals artsen, fysiotherapeuten, verloskundigen, architecten en overige. Het is pas sinds enige tijd dat het mogelijk is om van deze rechtsvorm gebruik te kunnen maken en het is hierdoor nog relatief onbekend in Nederland.  Een Limited Liability Partnership kan zowel voor bestaande als nieuwe ondernemingen gebruikt worden. Voor u als beroepsbeoefenaar betekent dit alles dat u rechtsbescherming heeft  met de Limited Liability Partnership en een fiscaal voordeel kunt behalen tot €10.000 per partner bij een winst tot €200.000 per partner. 

Lees meer